Wij zoeken een sous chef met enthousiasme
en talent!
Ben jij een gepassioneerde kok met leidinggevende kwaliteiten? Wil je deel uitmaken van een ons keukenteam? Dan zijn wij op zoek naar jou!
**Wat ga je doen?**
Als Sous Chef draag je bij aan het dagelijks reilen en zeilen in de keuken. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en ondersteunt je collega’s bij het voorbereiden en bereiden van gerechten van hoge kwaliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de mise en place, het beheren van de voorraad en het bewaken van de hygiëne en veiligheid in de keuken.
**Jouw taken:**
- Aansturen en coördineren van de keuken tijdens de lunch- en diner
- Het begeleiden en motiveren van teamleden
- Het waarborgen van de kwaliteit en consistentie van gerechten
- Voorbereiden van ingrediënten en het maken van gerechten volgens het menu
- Controleren van de voorraad en het doen van bestellingen
- Bewaken van de hygiëne- en veiligheidsnormen in de keuken
- Assisteren bij het ontwikkelen van nieuwe menu’s en specials
**Wat breng je mee?**
- Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een professionele keuken
- Kennis van HACCP-richtlijnen en andere hygiëne- en veiligheidsvoorschriften
- Leidinggevende ervaring en een hands-on mentaliteit
- Passie voor koken
- Flexibiliteit, stressbestendigheid en het vermogen om in een team te werken
- Creativiteit en ambitie om samen met het team het beste resultaat neer te zetten
**Wat bieden wij jou?**
- Fulltime contract 38 urige werkweek. verdeeld over 4 of 5 dagen.
- Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een jong en enthousiast team
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
- Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden
- Regelmatig vrije weekenden
- En uiteraard super gezellige collega’s !
Interesse in deze superleuke baan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar robert@goudreinetvuren.nl of neem telefonisch contact op.
We kijken uit naar jouw sollicitatie!